0 0
ගෙදර දාන කොත්තු

ගෙදර දාන කොත්තු

Directions

Share

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය:
4 – 5 රොටි
100 ග්රෑම් චිකන් (පිසූ)
1 ලොකු ලූනු කපා
3 බිත්තර පහර
1 ෆොස්ෆේට්, සූදුරු
ලුණු
ගම්මිරිස්
1 cilantro (මින්චි කොලා)
2 තේ හැදි එළවළු තෙල්

 

1)තෙල් තාච්චියට දමා රත් කරන්න

2)කපා ගත් ළුණු එකතු කරගන්න

3)ලුණු සහ සූදුරු මදක් එකතු කරගන්න

4)ස්වල්ප වේලවක් තෙම්පරාදු කරගන්න

5)බිත්තර ගසා, තච්චියට එකතුකර මිශ්‍ර කර්ගන්න

6)කපා ගත් කුකුල් මස් තච්චියට එකතු කරගන්න

7)කොත්තමල්ලි කොල සහ ගම්මිරිස් එකතු කරගන්නෙ

8)කපා ගත් රොටි තච්චිට්යට දමා, මිශ්‍ර කරගන්න

9)සාදාගත් කොත්තුව උණුවෙන් රස විදින්න

(Visited 15,533 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
චිකන් ඩෙවල්
next
Pasta Pollo Al Pomodoro
  • 15,533 Views
  • Easy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

previous
චිකන් ඩෙවල්
next
Pasta Pollo Al Pomodoro

Add Your Comment