ඔබ දැනසිටිය යුතුම ආහාර පිසීමේ ක්‍රම

ගෙදර දොරේ ඉවුම්-පිහුම් වලට වගේම ආහාරපාන ක්ෂේත්‍රයේ ප්‍රවීනයෙක් වෙන්න,කෙටියෙන්ම කියනවානම් කුකින් මාස්ටර් කෙනෙක් වෙන්න,රසට කෑම උයන මේ ක්‍රම ගැන ඔයා දැනුවත්වීම අත්‍යවශ්‍යයි. රසට කන්න කැමති අපි හැමෝම ගෙදර ඉදන්ම රස...

හැමදාම කෑම හදන විදිය වෙනස් කරමු!

අපි හැමෝම දන්න විදියට කෑම උයන කලාවේ වැදගත්ම තැන හම්බවෙන්නේ ඒ සඳහා අපි යොදාගන්න තාප ප්‍රමාණය.දන්න විදියට කියනවා නම් ලිපේ ගින්දර.මෙන්න මේ කාරණය හරියටම තේරුම් ගන්න අපිට පුළුවන් නම්,අපි හදන්න...

විනාඩි 20න් රසම රස ඩෙසර්ට් 5ක් ගෙදරදීම

කම්මැලිත් වගේ,ඒත් පැණිරස දෙයක් කන්නත් ඕනේ.මොකද කරන්නේ?සිම්පල්.එන්න වැඩ පටන්ගමු.කැමතිම ඩෙසර්ට් 5ක් පටස්ගාලා හදමු. 1. නෝ-බේක් ඕරියෝ බාර් • හදන්න යන්නේ...

කැමතිම රසයෙන් කුකුළු මස් සීසන් කරමු

බොහෝ දෙනෙක් අහන ප්‍රශ්නයක් තමයි චිකන් එකක් සීසන් කරන්න මොකක්ද හොඳම විදිය කියන දේ.ප්‍රෝටීන ගුණයෙන් පොහොසත් චිකන්,ටිකක් සෞඛ්‍යසම්පන්න විදියට කෑමට...

දෙළුම්,දොඩම් ටාට්

පියවර 4කින් පහසුවෙන් හදාගන්න පුළුවන් මේ රසවත් අතුරුපසට අවශ්‍ය හැමදේම කලින්ම එකතුකරලා තියාගන්න එක නම් ගොඩක් වැදගත්. අවශ්‍ය වෙන්නේ මෙන්න මේ දේවල් ටාට් බේස් සඳහා • All-purpose පිටි කෝප්පයක්(අවුන්ස 4.5ක්)...

චොකලට් බ්‍රව්නි

අවශ්‍ය වෙන්නේ මේ දේවල් • චොකලට් ග්‍රෑම් 250 • බිත්තර 2 • කොකෝවා පව්ඩර් කෝප්ප 1/4 • පිටි කෝප්ප 3/4 • බටර් කෝප්ප 3/4 • සීනි කෝප්ප 1 ¼ •...